ADANA BAROSUNDA RUHSAT HEYECANI 11.09.2017

11/09/2017
ADANA BAROSUNDA RUHSAT HEYECANI 11.09.2017

Baromuzda staj dönemini başarıyla tamamlayan Anılcan Gövenç için cübbe giyme ve ruhsat töreni düzenlendi. Başkanlık odasında gerçekleşen törende meslek yemini edip, cübbesini giyen Anılcan Gövenç, kısa süre evvel kaybettiğimiz Adana Barosunun sevilen ve sayılan ismi olan dayısı Av. Ali Şahin’i de saygı ve özlemle andı.

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz yıl yaşamını yitiren meslektaşımız Av. Ali Şahin Baromuzun nevi şahsına münhasır bir mensubuydu. Bir farklılığı, bir tarzı vardı, belki bugün aramızda değil ama onun bıraktığı yolda yürüyen hem akrabası hem de meslektaşları var.

Başta ailesi olmak üzere Anıl Gövenç’i kutluyor, başarılar diliyorum. Başarılı ve örnek alınan meslektaşımız Avukat Ülkü Tolunay bürosunda yaptığı staj eğitimi sonrasında başlayacağı meslek hayatında sıcakkanlılığı ve iyi ikili ilişkileri sayesinde mutlaka başarılı olacaktır, ona inancım tamdır.” dedi.

Genç meslektaşımıza cübbesini de yanında staj yaptığı Av. Ülkü Tolunay giydirdi.