15/06/2017
ADANA BAROSU SİGORTA ARACILARI VE İŞ TAKİPÇİLERİ İLE MÜCADELESİNE DEVAM EDİYOR.

TÜM KAZADER’İN DEVASA TABELASI İNDİRİLDİ.
ADANA BAROSU SİGORTA ARACILARI VE İŞ TAKİPÇİLERİ İLE MÜCADELESİNE DEVAM EDİYOR.

Adana Barosu olarak tarafımızdan çok büyük çevre ve görüntü kirliliğine de sebebiyet veren 9 sigorta aracı kurumlarına ait tabelaların da sökülüp, indirtilmesi ile ilgili olarak 06.01.2016 tarihinde Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığına yazılı müracaatta bulunulmuştur.

Hukuka aykırı bir şekilde sayıları gittikçe artan Sigorta Hasar Aracılık Kuruluşlarının tabelalarından 3 tanesi müracaatımız üzerine daha evvel kaldırılmıştı.
14.06.2017 tarihinde de (dün) Turhan Cemal Beriker Bulvarı üzerindeki Dr. Alim Kağızman İş Merkezinde bulunan ve sigorta hasar takip merkezi adı altında faaliyet gösteren, meslektaşlarımızın ve yurttaşlarımızın hakkında şikayetlerde bulunduğu Tüm Kazader Tüm Kaza Mağdurlarını Koruma Ve Yardımlaşma Derneği’nin neredeyse binadan daha büyük olan tabelası da indirildi. Adana İl Dernekler Müdürlüğünden aldığımız resmi bilgiler çerçevesinde bu dernek kurucuları ve yetkilileri hakkında Adana Cumhuriyet Başsavcılığına yaptığımız şikayetimiz üzerine açılan soruşturma da devam etmekte olup, bu soruşturma kapsamında tabelanın indirilmesi sağlanmıştır.
Adana Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, sigorta aracılık hizmetleri ya da hasar takip merkezi isimleri ile şirket, işletme ve dernek gibi hukuki görüntüde çeşitli yapılanmalarla faaliyet gösteren, avukatlık yetkilerini gasp ederken aynı zamanda yurttaşlara da büyük hak mağduriyetleri yaşatan kişi ve kuruluşlara yönelik mücadeleye devam ettiklerini açıkladı.
Av. Küçük, “Her ne şekilde ve yöntemle olursa olsun haberdar olduğumuz ve bilgilerine ulaştığımız sayıları mantar gibi artan bu hukuksuz yapılanmalarla ilgili yasal mücadeleye devam ettireceğiz.” dedi.